Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

ons
25
maj '05

VoIP-Forum.se

Länk: http://www.voip-forum.se

?ven om en hel del arbete återstår med VoIP-Forum så har vi valt att slå upp dörrarna för forumet. VoIP-Forum, som projekt, startades den 20:e maj 2005, forumets del öppnas idag (25:e maj 2005). Tanken är att VoIP-Forum ska fungera som en trevlig mötesplats för VoIP-intresserade vare sig man är nybörjare eller erfaren. Vi har flera idéer som kommer presenteras vid ett senare skede, bland annat arbete kring Asterisk. Vi som är grundarna och för tillfället står bakom VoIP-Forum är, Patrik (gein), Magnus (Falle), Daniel (yeager), David (svanlund) och Tiberiu (tibor19). VoIP-Forum är ett oberoende forum för VoIP-intresserade vare sig man är nybörjare eller erfaren.
Tanken är att i framtiden så ska forumet vara en del av VoIP-Forum som ska fungera som en portal. Vad som mer konkret händer återstår att se.

Ha överseende med utseende och annat på VoIP-Forum! Vi står som sagt i startgroparna och det finns mycket arbete att göra.

Vill du hjälpa till?
Det finns flera sätt att hjälpa till.
Om ni har problem att skicka mail till nedanstående adress skicka istället till: gein@knivby.nu

Moderator
Vi behöver moderatorer. Till en början en moderator per forum men det kan även tänka sig att en medlem agerar moderator för flera forum. Vill du bli moderator? Skicka ett mail till forumansvarig@voip-forum.se med personlig information om dig själv.

Grafik
Det finns flera grafisk arbeten som måste göras. Främst: En logotyp som speglar VoIP-Forum men även en hel grafisk profil ska förr eller senare utformas. ?ven mindre grafiska arbeten måste göras såsom förändra knappar här i forumet (New Thread -> Ny Tråd) m.fl. Vi ska vara ärliga: Ingen av oss som står bakom VoIP-Forum är speciellt bra på grafisk formgivning
Om du vill hjälpa till med grafiskt arbete, maila forumansvarig@voip-forum.se och berätta vad du kan hjälpa till med. Notera dock att vi inte nödvändigtvis accepterar alla prover som kommer in. De måste ju se bra ut också

Förslag & idéer
Självklart vill vi ha alla möjliga idéer och förslag! Speciellt nu när vi står i startgroparna så är vi väldigt öppna för förslag. Föreslå idéer i forumet Feedback (under VoIP-Forum).

Sist men inte minst: Välkommen till VoIP-Forum!

1 Comment »

1 kommentar på “VoIP-Forum.se”

  1. Mikael Says:

    Hej..
    Voip forumet ligger nere ?
    När kommer det upp igen ?

Skriv ett svar