Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

sön
15
okt '06

?versättning av Brasero

Har nu översatt programmet Brasero (tidigare Bonfire).. ett program för att bränna cd/dvd-skivor.

1 Comment »

1 kommentar på “?versättning av Brasero”

 1. Bernd Schönherr Says:

  Hej Daniel! om det nu är Daniel som läser detta, vilket jag hoppas. Jag vet inte om det här är rätta platsen att skriva om det som jag har på hjärtat, men jag försöker så får jag se. I början på milenniumskiftet, så anförskaffade jag mitt första LINUX system RedHat, jag höll på ett tag men sedan avtog intresset, och datorn gich i graven, hårddisken som RedHat låg på försvann, har ännu inte hittat den. Men nyligen stötte jag av en händelse på Ubuntu, vilket jag fann väldigt trevligt, och då tog jag upp tråden igen, men inga av mina tre berörda datorer, HP pavillin tower, Compaq Armada 3500 eller Copaq Evo N610c ville vara med och starta upp den trådlösa LAN anslutningen. Jag har testat med SuSe 10.1, och med Ubuntu 6.06, 6.10, edubuntu, kbuntu. Jag har läst på många av de befintliga frågeforumen, svenska som Engelska, och testat det mesta, men utan resultat (positivt sådant), men vid dessa sökningar föll ögonrn på ditt Nordiska Ubuntu. Jag laddade ner och brände och startade, och till min glädje så fick jag igång det trådlösa kortet D-Link GWL-G650, jag blev J?TTE glad, äntligen ett som fungerade. Jag installerade den Nordiska, och när den nästan var klar så hände något??, så att den inte blev helt färdig i installationen, (det var troligen något med avinsatllationer, som inte gick) likaså fösvann nu den så hett efterlängtade LAN anslutningen, och likaså den IKON som fanns i den övre panelen. Jag har kontrollerat den nedladdade ISO filen, och dess WinMDsum är korrekt, men vid test av skivan efter boot, så innehåller den 2 Checksummafel, jag har brännt skivan på lägsta möjliga fart 2x, jag har ”tankat” ner ISO filen flera gånger, och brännt den, men fortfarande 2 checksummafel. Just nu sitter jag och skriver, och är ute på ”nätet” på en ej installerad Nordisk version av Ubuntu 6.10, och så här kan jag ju inte ha det!!. Men för övrigt gillar jag det här skarpt, jätteroligt och lärorikt. För övrigt tycker jag att fägsättningen på den Nordiska versionen är behagligare för ögat den andra, men ikonerna i Edubuntu är trevligare, inte så ”standardiserade”, trevligare att se på. För övrigt tycker jag att det är bra att det finns duktiga ”daniel nylaner.rar ” där ute som kan hjälpa icke så kunniga användare som JAG t.ex.
  Tack så mycket Daniel!
  Mvh.
  Bernd

  PS. Hjäääääääääääälpp!!!

Skriv ett svar