Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

sön
26
okt '08

?versättning av Ampache

Nu har jag översatt Ampache, en webbaserad musikspelare.
Klicka på skärmbilden för en större bild.

5 comments »

5 kommentarer på “?versättning av Ampache”

 1. Peter Forsberg Says:

  Hej Daniel!
  Utmärkt det.Kan man ladda ner översättningen? Den finns just nu inte med i ampache.
  Hälsningar
  LJ

 2. Nylander Says:

  Hej Peter,
  Den kommer i nästa version av Ampache.
  Det är en hel del trix för att aktivera den i nuvarande version.

 3. Niclas Hansen Says:

  Tjenare!
  Håller på att upprätta en webbserver där jag ska försöka mig på ampache. Har tagigt dotterns gamla dator och har installerat wamp som jag fått att funka…men att konfigga ampache klarar jag inte…. har du några tips på manualer jag kan använda mig av?
  /Niclas i Piteå

 4. Niclas Hansen Says:

  Tjenare!
  Håller på att upprätta en webbserver där jag ska försöka mig på ampache. Har tagigt dotterns gamla dator som har xp proffesional, har installerat wamp som jag fått att funka…men att konfigga ampache klarar jag inte…. har du några tips på manualer jag kan använda mig av?
  /Niclas i Piteå

 5. Nylander Says:

  Kör du Ubuntu, Debian eller något liknande så kan du enkelt installera ampache genom att köra ”sudo apt-get install ampache”. Sedan konfigurerar du via ampaches webbgränssnitt

Skriv ett svar