Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

sön
2
jan '11

?versättning av MediaCore

Spenderade några timmar med att översätta innehållsmotorn MediaCore.

Så här ser den ut på engelska:

1 Comment »

1 kommentar på “?versättning av MediaCore”

  1. Daniel Says:

    Hej. Det är kul att läsa din blogg för det finns alltid saker som är intressant! Har kört linux i 6 år och de senaste på en IBM Thinkpad T42. Har nu ubuntu 11.04 beta. Men. Jag kan inte köra Unity och lite ”hottare” grafik, likväl som att det är lite segt att jobba med fler skrivbord etc. Du råkar inte veta hur jag kan snabba upp paddan? SDD, är det ett alternativ? Jag har en IDE-disk idag på 40 GB/5200rpm. Storleken är ok, men snabbheten… Sen undrar jag om du har kört Tablet-PC med ubuntu? Vänligen, Daniel

Skriv ett svar