Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

sön
13
mar '11

?versättning av SFLphone

Jag satt och läste på diverse forum och dök på detta trevliga program för IP-telefoni.
Efter cirka 30 minuters intensivt arbete så finns det nu även på svenska.


2 comments »

2 kommentarer på “?versättning av SFLphone”

 1. skånehenrik Says:

  Hej,
  Jag laddade ner SPLphone Voip klient. Jag har två frågor.
  1 Jag laddade ner ppa och fick det på engelska. Hur får jag den på svenska?

  2. Jag är ny inom Voip, jag försökta med Ekiga, men förstod ingenting, använder för närvarande Skype, men vill gärna övergå till Voip, när jag skulle ”Setting up account”, så förstod jag inte. Vad är ”Host name”, ”User name”, ”voicemail number” osv? Jag betalade in till ”Diamodcard”, 10$ för något år sedan, vad är det? Jag försökte att kontakta Ekiga om inställningar, men blev bara tillsagd att läsa hjälp-filen. Hjälp-filen är inte tillräcklig för mig. Jag förstår inte.

  Henrik

 2. Nylander Says:

  1. Nästa version av programmet är på svenska
  2. För att använda VoIP så behöver du ett konto. Konton består av användarnamn, lösenord och server (registrator) samt ett telefonnummer kopplat till detta. Dessa uppgifter bör du ha fått. Känner inte till Diamondcard

Skriv ett svar