Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

sön
23
okt '11

Ubuntu 11.10 (oneiric) Nordic Remix Edition med fullständigt språkstöd

Jag har nu uppdaterat de nordiska utgåvorna av installationsskivorna för senaste Ubuntu 11.10 som släpptes för några dagar sedan.

Jag håller på att bygga skivor för Ubuntu, Kubuntu och Xubuntu. Alla skivor finns dock inte för i386 samt många har även släppts som dvd-skivor, vilket innebär att stöd för de nordiska språken finns på dem redan. Det finns även stöd för 64-bitars Macintosh-datorer.

Största skillnaden mot ”originalet” är att dessa skivor endast har språkstöd för de nordiska länderna (och engelska). Observera att det utökade språkstödet endast gäller för ”live”-delen av skivan, resten av skivan är precis som originalet.

Kör Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot direkt från skivan med fullständigt språkstöd på svenska, engelska, norska (bokmål/nynorsk), finska, danska, samiska och isländska.

Du kan installera ett helt normalt Ubuntu 11.10-system direkt från skivan (precis som med originalet)
Precis som tidigare kan du använda skivan (utan att göra ändringar på din hårddisk) för att prova Ubuntu innan du väljer att installera. Samtliga program går att köra direkt från skivan.

Hämta ner och bränn:

http://home.danielnylander.se/ubuntu/ (100 Mbit)

 

2 comments »

2 kommentarer på “Ubuntu 11.10 (oneiric) Nordic Remix Edition med fullständigt språkstöd”

  1. fd.svensson Says:

    Hej Daniel 🙂
    Jag kommer för tillfället inte åt mina lösenord, varken LP eller -se.org så jag passar på att fråga dig här. Vissa personer har problem med språkstödet i 10.04, de kan inte uppdatera. De har Ubuntu på arbets-datorer så de vill inte ominstallera. ?r det något du känner till och kan svara på?

  2. Nylander Says:

    Det är ingenting jag känner igen.
    Gäller det bara 10.04 eller även senare versioner?

Skriv ett svar