Polaroid Photo

Bilder från Daniel Nylander.se

Daniel Nylander.se

Ubuntu, Debian, Translation Project, GNU, Linux, UNIX, VoIP, IT-Säkerhet, experiment, väl valda ord och delvis sinnesnärvaro

Välj ett ämne:

ons
20
aug '14

?versättning av VirtualBox 4.3.14

.. efter två års uppehåll så tog jag mig tid att uppdatera den svenska översättningen av VirtualBox.

2 comments »

2 kommentarer på “?versättning av VirtualBox 4.3.14”

  1. Micke Says:

    Härligt att se dig tillbaka, Daniel – även om det kanske bara är tillfälligt(?)!
    Man behöver bara ta en snabb titt på ”översättningarna” av de senaste Ubuntu- och Gnome-versionerna för att inse hur bra man hade det ”way back when”. För egen del kör jag sedan några år tillbaka på engelska för att slippa se eländet…
    / Micke

  2. Josef Andersson Says:

    Kul om du är igång igen. ?versättningarna av GNOME och Ubuntu har mest legat i stiltje fram till i vintras/våras 2014, från att du lämnade. Nu är det dock full fart med flera aktiva, självklart med granskningar av PO-filer på tp-sv’s sändlista. Ofta kommer det upp ”Daniel N” brukade använda det här” och så vidare:). ?r du tillbaka ”på riktigt” så är det jättebra. Då går det ännu snabbare få upp GNOME och annat till hyfsade kvalitetsnivåer igen. Gör du bara lite småöversättningar då och då kan du ändå nyttja tp-sv’s sändlista om du vill ha dem granskade.

Skriv ett svar